Веб Дизајн Македонија | Пакети
80
page-template-default,page,page-id-80,,smooth_scroll,boxed,qode-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Пакети • Цените се без вклучен 18% ДДВ
 • Техничка поддршкаТехничка поддршка
 • Веб хостингВеб хостинг
 • Домен (www.vaseime.mk)Домен (www.vaseime.mk)
 • Обука за одржување на веб сајтотОбука за одржување на веб сајтот
 • Виртуелна PHP + MySQL веб странаВиртуелна PHP + MySQL веб страна
 • Број на веб страници (мени)Број на веб страници (мени)
 • Поставување на ваше логоПоставување на ваше лого
 • Текст содржинаТекст содржина
 • ЈазициЈазици
 • Модул за логирањеМодул за логирање
 • КоментариКоментари
 • СлајдерСлајдер
 • Контакт форма со мапаКонтакт форма со мапа
 • Статистика на онлајн посетителиСтатистика на онлајн посетители
 • Статистика на посетеност (Архива)Статистика на посетеност (Архива)
 • Search (пребарување)Search (пребарување)
 • Поврзување со социјални мрежиПоврзување со социјални мрежи
 • Мапа на веб страната (sitemap)Мапа на веб страната (sitemap)
 • ГалеријаГалерија
 • АнкетаАнкета
 • Starter

 • 7.000

  денари

 • Техничка поддршка1 месец
 • Веб хостинг
 • Домен (www.vaseime.mk)
 • Обука за одржување на веб сајтот
 • Виртуелна PHP + MySQL веб страна
 • Број на веб страници (мени)До 5
 • Поставување на ваше лого
 • Текст содржинаНеограничено
 • Јазици1
 • Модул за логирањеЦелата содржина на вашата веб страна е променлива во секое време.
 • Коментари
 • Слајдер
 • Контакт форма со мапа
 • Статистика на онлајн посетители
 • Статистика на посетеност (Архива)
 • Search (пребарување)
 • Поврзување со социјални мрежи
 • Мапа на веб страната (sitemap)
 • Галерија
 • Анкета
 • Business

 • 8.000

  денари

 • Техничка поддршка1 месец
 • Веб хостингВреметрање: 1 година
  Веб простор: 1 GB
  Месечен сообраќај: 150 GB
  e-Mail адреси: Неограничено
 • Домен (www.vaseime.mk)Дозволени домени: .mk ; .com.mk ; net.mk ; org.mk ; edu.mk ; inf.mk ; .мкд ; .com ; .net ; .org ; .info ; .name ; .biz ; .us ; .eu ;
 • Обука за одржување на веб сајтот
 • Виртуелна PHP + MySQL веб страна
 • Број на веб страници (мени)До 5
 • Поставување на ваше лого
 • Текст содржинаНеограничено
 • Јазици1
 • Модул за логирањеЦелата содржина на вашата веб страна е променлива во секое време.
 • Коментари
 • Слајдер
 • Контакт форма со мапа
 • Статистика на онлајн посетители
 • Статистика на посетеност (Архива)
 • Search (пребарување)
 • Поврзување со социјални мрежи
 • Мапа на веб страната (sitemap)
 • Галерија
 • Анкета
 • Professional

 • 15.000

  денари

 • Техничка поддршка3 месеци
 • Веб хостингВреметрање: 1 година
  Веб простор: 1 GB
  Месечен сообраќај: 150 GB
  e-Mail адреси: Неограничено
 • Домен (www.vaseime.mk)Дозволени домени: .mk ; .com.mk ; net.mk ; org.mk ; edu.mk ; inf.mk ; .мкд ; .com ; .net ; .org ; .info ; .name ; .biz ; .us ; .eu ;
 • Обука за одржување на веб сајтот
 • Виртуелна PHP + MySQL веб страна
 • Број на веб страници (мени)До 15
 • Поставување на ваше лого
 • Текст содржинаНеограничено
 • Јазици1
 • Модул за логирањеЦелата содржина на вашата веб страна е променлива во секое време.
 • Коментари
 • Слајдер
 • Контакт форма со мапа
 • Статистика на онлајн посетители
 • Статистика на посетеност (Архива)
 • Search (пребарување)
 • Поврзување со социјални мрежиLike ; Share
  (Facebook ; Twitter ; Google+)
 • Мапа на веб страната (sitemap)
 • Галерија
 • Анкета
 • Premium

 • 25.000

  денари

 • Техничка поддршка6 месеци
 • Веб хостингВреметрање: 1 година
  Веб простор: 1 GB
  Месечен сообраќај: 150 GB
  e-Mail адреси: Неограничено
 • Домен (www.vaseime.mk)Дозволени домени: .mk ; .com.mk ; net.mk ; org.mk ; edu.mk ; inf.mk ; .мкд ; .com ; .net ; .org ; .info ; .name ; .biz ; .us ; .eu ;
 • Обука за одржување на веб сајтот
 • Виртуелна PHP + MySQL веб страна
 • Број на веб страници (мени)Неограничено
 • Поставување на ваше лого
 • Текст содржинаНеограничено
 • Јазици2
 • Модул за логирањеЦелата содржина на вашата веб страна е променлива во секое време.
 • Коментари
 • Слајдер
 • Контакт форма со мапа
 • Статистика на онлајн посетители
 • Статистика на посетеност (Архива)
 • Search (пребарување)
 • Поврзување со социјални мрежиLike ; Share
  (Facebook ; Twitter ; Google+)
 • Мапа на веб страната (sitemap)
 • Галерија
 • Анкета